Kitty

Hallo ik ben Kitty!

 

Ik zit al ruim 15 jaar in het kappersvak, waarvan 10 jaar als zelfstandig haarstyliste en visagist. Ik heb daar voor gekozen omdat ik lekker eigenzinnig ben en mijn eigen, openminded gedachtengang heb over ons vak. Ik vind het leuk om mensen en het haar goed aan te voelen en om te kijken wat er goed bij de klant en het haar past. De klanten met krullen zeggen; “Jij snapt mijn haar!” Uit eigen ervaring natuurlijk, want ik heb een fijne bos krullen. “Een goed geknipt kapsel heeft niet veel nodig” is één van mijn uitspraken, wie wil dat nu niet, een kapsel naar je hand dat altijd goed valt. “Het is een andere manier van de kapper beleven” zeggen mijn klanten. Men vindt het gezellig en zit heerlijk op zijn gemak. Ook voor kleine kinderen is het bij mij een leuk uitje! Als geen ander stel ik ze gerust en maak ik van naar de kapper gaan een prettige en positieve ervaring. Je kunt bij mij ook terecht voor een uitgebreid makeup advies, bruidsmakeup etc.

 

Ben je benieuwd hoe jij gaat stralen na bij mij in de stoel gezeten te hebben? Maak dan snel een afspraak met mij via deze site. Jouw haar is mijn passie!

 

Mijn werktijden zijn:

 

Dinsdag 09.30 – 18.00
Donderdag 09.30 – 20.00
Vrijdag 09.30 – 18.00
Zaterdag 09.30 – 17.00

 

Groetjes, Kitty

Mirjam

Hoi, ik ben Mirjam!

 

Ik ben het zogenaamde ‘brein’ achter kapsalon Scruples & Spikey’s. Na in redelijk wat verschillende kapsalons ervaring op gedaan te hebben, vond ik het in 1999 wel tijd om mijn eigen visie uit te gaan dragen. Ik had absoluut niks met kunstmatig aangebrachte omvormingen, en vond het tijd om eens de aandacht te vestigen op wat de klant nou ècht wil. Al snel kwam ik erachter dat veel mensen gewoonweg het liefst een makkelijk (recht-uit-bed) snel klaar kapsel willen hebben, en toch net wat anders dan anders, zonder persé extremiteiten. Een coupe die goed geknipt is zoals je ook, als je zelf je haar in model brengt, zult merken. Ik heb me altijd internationaal laten inspireren, voorlopen op trends, en dat is wat ik ook heb uitgedragen en waar mijn team in de binnenstad naadloos op aansluit. We overleggen vaak, inspireren elkaar en leren van elkaar.

 

Vriendelijke groet,

 

Mirjam Kanters

Scruples & Spikey’s
Telefoon: 06-50737228

Clarice

Mijn naam is Clarice en ik werk sinds 2013 met veel plezier bij Scruples & Spikey’s.

 

Vanaf 1 juli 2016 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en heb ik de overstap gemaakt naar zelfstandig ondernemer. Ik ben van mening dat ik op deze manier mijn vak met de meeste liefde en passie uit kan voeren.

 

Ik heb hiervoor in verschillende salons gewerkt waarbij ik intensief getraind heb en cursussen heb gevolgd. Ook heb ik al eerder 3,5 jaar als zzp’er gewerkt in mijn eigen salon aan huis. Uiteindelijk was ik opzoek naar het beste van beide werelden en dat heb ik hier bij Scruples & Spikey’s gevonden!

 

Ik merkte vanaf dag 1 dat ik hier 100% mezelf kan zijn. Er hangt een hele gemoedelijke sfeer en daar houd ik van. Hierdoor ga ik heel relaxt met mijn klanten om en sta ik samen met mijn collega’s elke werkdag met goede zin te knippen en kleuren.

 

Wat ik belangrijk vind in het kappersvak is het geven van persoonlijk en eerlijk advies. Daarnaast is er ook zeker genoeg ruimte voor creativiteit, niks is te gek! Klassiek of uitgesproken, ik creëer een kapsel wat perfect bij mijn klanten past. Haar wat gewoon lekker valt en waar mensen thuis geen moeite voor hoeven te doen. Ik luister goed naar mensen en besteed graag veel aandacht aan het haar. Gezellig kletsen hoort daar natuurlijk ook bij! Ik zorg ervoor dat mijn klanten tevreden en ontspannen de deur uit lopen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou en jouw haar kan betekenen?
Maak dan telefonisch of via deze website een afspraak.

 

Mijn werktijden zijn:

Woensdag 09.30 – 18.00
Donderdag 09.30 – 21.00
Vrijdag 13.00 – 18.00
Zaterdag 09.30 – 17.00

 

Groetjes, Clarice