Maak direct een afspraak

Onze producten

Wij voeren merken die dezelfde visie uitdragen als waar wij achter staan. Daarbij kijken we kritisch naar de nieuwste ontwikkelingen op haarverzorgingsgebied en passen onze producten altijd aan, aan de nieuwste inzichten.

FUDGE

Fudge is een professioneel en innovatief kappersmerk. Ze investeren veel in nieuwe producten en technieken. Wij hebben zeer goede ervaringen met hun haarverzoringsproducten en zijn enthousiast over de shape-lijn die ervoor zorgen dat jouw kapsel perfect in balans blijft, de gehele dag.

 

Wij adviseren je graag wat het beste voor jouw haren werkt. Alle producten van Fudge zijn verpakt in een 100% gerecyclede verpakking. De verf is 90% natuurlijk en alle producten zijn op mensen getest en dus niet op dieren.

 

Wil je meer weten over Fudge? Bezoek dan hun website: www.fudge.com

O’RIGHT

O’right heeft als uitgangspunt om de wereld stap voor stap te verbeteren. Zij hebben de verbetering van het milieu tot hun speerpunt gemaakt. Dit doen ze door middel van het groener maken van de dagelijkse producten en de wijze waarop je deze producten kunt gebruiken. Milieuvriendelijk, ecologisch, recyclebaar, proefdier vrij, organisch en green design, dat is O’right.

 

Check hun website: www.oright.inc en lees daar alles over hun producten. Daarnaast is het door de vormgeving een juweel voor je badkamer en is de kwaliteit van de haarproducten voortreffelijk!

Direct een afspraak maken?